Skip to Main content Skip to Navigation
New interface
Book sections

Au baromètre du plaisir de cuisiner, 2 Françaises sur 3 se régalent

Abstract : », in : , «», n°11, Paris, septembre 2006, 240 pages
Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://hal-univ-paris.archives-ouvertes.fr/hal-01467498
Contributor : Séverine DESSAJAN Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Tuesday, February 14, 2017 - 3:00:27 PM
Last modification on : Thursday, September 29, 2022 - 11:25:13 AM

Identifiers

  • HAL Id : hal-01467498, version 1

Citation

Séverine Dessajan. Au baromètre du plaisir de cuisiner, 2 Françaises sur 3 se régalent. Cazes Valette Geneviève (sous la direction de), Faire la cuisine. Analyses pluridisciplinaires d'un nouvel espace de modernité , 11, pp.78-87, 2006, Les Cahiers de l'Ocha, 2-911097-59-9. ⟨hal-01467498⟩

Share

Metrics

Record views

41